top of page
IMG_2294zw (1).jpg

Hello

Welkom bij Happy Hair The Curl Edition, dé kapsalon in Arendonk waar krullend haar centraal staat. Ik ben Sylvia Wouters eigenaresse van kapsalon Happy Hair in Reusel en Happy Hair the curl edition in Arendonk. Als ervaren kapster met meer dan 21 jaar ervaring en gespecialiseerd in krullen gedurende de afgelopen 6 jaar, ben ik gepassioneerd om jouw krullen te transformeren en te laten stralen.

What we do

Bij Happy Hair The Curl Edition werken we met de innovatieve global curl techniek, waardoor we de vorm en textuur van je krullen op maat kunnen knippen. Onze focus ligt op het creëren van natuurlijke, moeiteloze krullen die passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het gebruik van alleen natuurlijke haarproducten. We geloven in de kracht van de natuur en gebruiken producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en sulfaten. Dit zorgt niet alleen voor gezonder haar, maar draagt ook bij aan het behoud van de natuurlijke veerkracht en glans van je krullen. Onze knipmethode begint met het droog knippen van je haar. Dit stelt ons in staat om de natuurlijke vorm en veerkracht van je krullen te observeren en nauwkeurig te knippen. Vervolgens wassen we je haar en voeren we de rek- en poreusiteitstest uit om te zorgen dat we de juiste producten en behandelingen toepassen. Ten slotte stylen en föhnen we je haar, zodat je krullen prachtig tot hun recht komen.

Book an Appointment

Je vindt ons op Grens 27 in Arendonk, waar we je graag verwelkomen in onze sfeervolle salon. Kom langs bij Happy Hair The Curl Edition en ervaar een unieke en gepersonaliseerde krultransformatie die je zelfvertrouwen een boost geeft. Boek meteen een afspraak online en geef je krullen de liefdevolle verzorging die ze verdienen.

bottom of page