top of page

Over ons:

Welkom op mijn website. Ik ben Sylvia Wouters en ben eigenaresse van Happy Hair Reusel en Happy Hair the curl edition in Arendonk. 
Ik ben 22 jaar kapster en heb me 5 jaar geleden gespecialiseerd in krullend haar en heb hiermee een nieuwe passie ontdekt in ons prachtige vak. Ondertussen verschillende cursussen verder ben ik me steeds meer gaan verdiepen in krullend haar en wat dit speciale haartype precies nodig heeft en wat juist niet.  Zo heb ik onder andere Global curl, de perfecte krul en de curl by curl methode gevolgd zodat ik ieder krultype perfect kan knippen en behandelen. Ook ben ik trots om te vertellen dat ik 1 van de freelance trainers ben van Global curl en ik dus veel collega kappers wegwijs mag maken in de magische wereld van de krullen.
 
In deze zoektocht zijn er een aantal belangrijke dingen naar voren gekomen. Onder andere gezonde ingrediënten voor haar en hoofdhuid. Hierdoor ben ik gaan werken met de beste natuurlijke haarlijnen die er zijn voor krullend haar. Deze productlijnen zijn helemaal natuurlijk en zijn niet schadelijk voor ons lijf en lichaam.  

In mijn salon in Arendonk richt ik mij helemaal op krullend haar en natuurlijke haarverzorging. Ik biedt daarom alleen kleuringen aan op natuurlijke basis zoals plantenkleuringen en minerale kleuringen. Ook biedt ik behandelingen aan om krullend haar optimaal te verzorgen met natuurlijke planten oliën. Door middel van stoombehandelingen zorgen we ervoor dat de oliën optimaal doordringen in het haar en je haar weer heerlijk aanvoelt en glanst als nooit tevoren. Ben jij benieuwd geworden wat ik voor jouw haar kan betekenen? Neem dan contact met me op of maak een afspraak bij voorkeur online of whatsapp 0031640572207

Ik hoop jullie snel te ontmoeten in 1 van mijn salons.
 
IMG_2294zw (1).jpg
Minimalistic Floral Logo (4).png
bottom of page